Насправді вже мало кому болить той факт, що колись улюблені кумири бажають смерті всієї української нації. Ще в перші кілька місяців від усвідомлення того, що обдурені своїм урядом росіяни підтримують геноцид сусіднього народу, вводило у ступор та дикий страх. Біль і нерозуміння були супутніми почуття ненависті. А зараз залишилася лише ненависть.

Наприклад, російська актриса Яна Поплавська, яка українцям відома роллю Червоної Шапочки в однойменній радянській стрічці, заявила, що її син поїхав готуватися до війни проти українців. Докладніше про це інформує ТСН.

Варто зазначити, що артистка давно славиться своїми путінськими уподобаннями у політиці. Власне, на цьому перелік безумств Поплавської не закінчується. Раніше путіністка заявляла, що якщо і діти, і чоловік за повістками вирушать на війну в Україну, вона вирушить слідом за ними, воюватиме проти українців.

Наскільки відомо, старший син актриси Клим перебуває в Чечні, де проходить військову підготовку. Майбутній "чмобик" вирішив перестрахуватися і підготуватися до війни у ​​"найкращих" тіктокерів на теренах РФ. Насправді Клім вирушив до Гудермеса до Російського Університету Спецназу. Варто зазначити, що обидва сини Поплавської не служили в армії, тому їм поки не пощастило отримати заповітну повістку. Сама артистка планує піти на фронт як медсестра.

Скріншот із сайту ТСН

Читайте також: