Популярний на всьому пострадянському просторі артист Андрій Данилко, який виходив на сцену в образі Вєрки Сердючки, знайомий з Аллою Пугачовою вже довгий час і вважає її людиною справедливою.

В одному з останніх інтерв'ю він розповів, чи спілкується з кимось із російських колег і чи могла б співачка Алла Пугачова зробити більше, ніж просто виїхати з РФ на тлі засудження політики Путіна щодо України.

Артист заявив, що він не впевнений, що Алла Пугачова та Максим Галкін могли б зробити щось більше для антивоєнного руху. Каже, що хоч Алла Борисівна Пугачова — особистість для Росії та всього російськомовного простору надепохальна, проте вона зробила максимально те, що могла зробити й іншого від цієї подружжя вимагати не слід.

"Це такі стандартні питання. Цим мають займатися політики. Це артисти, що ви від них вимагаєте? Те, що вони зробили, сказавши своє ставлення, реакцію, вони нічого не можуть змінити. Вони наробили собі купу проблем, той же Максим, вони виїхали. з країни і доки буде Путін, не зможуть туди повернуться. Їм було, що втрачати", - заявив артист.

Читайте також:

Андрій Данилко продасть одну із найдорожчих речей. Таке було у Фредді Мерк'юрі

Погані справи: Оля Полякова на грузинських «Танцях із зірками» отримала мізерний бал

«Запустив себе»: Андрій Данилко розповів про своє здоров'я