Нещодавно відома українська телеведуча Яніна Соколова публічно зізналася, що розлучилася з чоловіком, банкіром Володимиром Литвином. Тривалий час журналістка приховувала цю інформацію від шанувальників, але після низки особистих питань вирішила зізнатися.

На своєму особистому YouTube-каналі Соколова розповіла, які чоловіки їй подобаються. Зірка перерахувала, що їй подобаються чесні, сміливі, порядні чоловіки з почуттям гумору, на яких можна покластися, у яких слова збігаються з діями. Для Соколової дуже важливо, щоб її чоловік був надійним.

На це було наступне питання, мовляв, як її чоловік реагує на те, що їй подобаються інші. На що Соколова несподівано відповіла: "Я розлучена з чоловіком. Тому, гадаю, він знає, що мені подобаються чоловіки" .

Через деякий час Яніна Соколова опублікувала у своєму Instagram-stories фото з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. На фото видно, що вони сидять у кафе та обіймаються. Докладніше про це інформує УНІАН.

"Люблю коли ти вмикаєш свєт і говориш прівєт", – подписала фото Янина.

Разом Соколова та Хливнюк чи ні – наразі невідомо. Вони не коментують свої відносини. Сам Хливнюк розлучився з дружиною ще 2020 року. Тому цілком відкритий для нових відносин.

Скріншот із сайту УНІАН

Читайте також: