Але музика недовго грала, і ось Джонні Депп знову самотній, неодружений, вільний, і при цьому надзвичайно привабливий і гарний.

ЗМІ інформували, що в актора почалися романтичні стосунки з його адвокатом Джоель Річ. Пара зустрічалася потай, приховуючи від усіх свій роман. Більше того, адвокат перебувала у шлюборозлучному процесі з чоловіком.

І ось зараз видання "Фокус" інформує, що на одному із сімейних заходів Джоель Річ був відсутній Джонні Депп. Хоча, водночас, якщо вони ретельно приховували свої стосунки, то не дивно, що актор проігнорував чиєсь весілля. Але близькі друзі Деппа стверджують, що роман вижив.

"Вони (відносини) все ще актуальні? Ми не говоримо про нормальну пару тут. Це не великий, стабільний, міцний роман, і я не впевнений, що він колись був. Я не знаю, чи разом вони на даний момент. Звичайно. я не вірю, що це серйозні романтичні стосунки.По-перше, Джонні щойно вийшов з великої судової тяжби, так що хтось після цього захоче брати на себе зобов'язання з новими відносинами?Для нього це був надзвичайно травматичний період. він Джонні Депп, і я не думаю, що стандартні серйозні стосунки йому сподобаються" , - розповів інсайдер.

Джонні Депп та Джоель Річ

Читайте також: