Якийсь час тому виконавець ролі Вєрки Сердючки зник з поля зору шанувальників. Але після початку великої війни Росії з Україною Андрій Данилко знову з'явився з медіа-простором.

Більше того, артист почав розповідати відверті речі про своє особисте життя, що дуже не характерно для Андрія Данилка. Докладніше про це інформує сайт Апостроф.

Повідомляється, що Данилко розповів, чому так жодного разу не був одружений. На його особисте переконання, він не мав прикладу в житті, щоб успадкувати здорові стосунки і будувати свої.

Данилко вперше зізнався, що його батько випивав та бив матері. Бійки відбувалися здебільшого вночі, і маленький Андрій дізнавався, що батько п'яний, бо той стукав у вікно.

"Я боявся завжди стукоту у вікно. Це значить - тато. "Світла, Світла, давай поговоримо". Ось це слово: "давай поговоримо" - я розумів, що зараз мені ще хвилину полежати, і потім я підриваюся з розкладачки, звідти дістаю маленьку табуреточку, і біжу до телефону, набираю "02". "Виїжджайте! Рози Люксембург, 57, квартира 11". Ось це я вивчив" , - поділився спогадами Данилка.

При цьому артист зазначив, що не тримає зла на батька, давно все забув та пробачив.

Читайте також: