Вже кілька років шанувальники обговорюють те, що їх кумир важко хворий. Донедавна Андрій Данилко ніяк не коментував ці чутки і намагався перемогти хворобу самостійно.

Але нещодавно артист вирішив усе розповісти, що з ним відбувається і хто в цьому винен. Докладніше про це інформує сайт УНІАН.

Ще до війни Андрій Данилко припинив свою творчу та концертну діяльність. Багато хто стверджував, що артист зник з поля зору громадськості саме через хворобу. Хтось казав, що Данило сильно п'є.

І вже після початку повномасштабної війни Росії в Україні артист знову з'явився у медіа-просторі та почав розповідати про те, що його турбує, про свої проблеми та подальші плани. Андрій Данилко зізнався, що мав масштабний гормональний збій.

Все через велике навантаження та щільні графіки виступів, а також через неможливість повноцінно відпочити. За словами знаменитості, він тільки зараз приходить у нормальний стан, налагодив гормональне тло і навіть схуд. Крім цього, Данилко веде активну благодійну діяльність, допомагаючи Україні та українцям перемогти східного агресора.

Читайте також: