До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Народний артист України Павло Зібров будував творчі плани, записував пісні та планував дуети. Але для нього все змінилося 24 лютого.

Стало відомо, що Народний артист України Павло Зібров готує своїм шанувальникам музичний сюрприз. Про це Зібров зізнався у студії "Сніданку.Вихідний".

Виявляється, вже зовсім скоро його легендарний хіт "Мертві пчелі не гудуть", якому вже 30 років, зазвучить по-новому - у ньому тепер співатиметься про "мертві орки".

"Пісню "Мертві пчелі не гудуть" 30 років тому ми написали разом з Юрієм Рибчинським. Вона живе й донині. Вона дуже оптимістична. І зараз ми її переробили на сімейній такій вечері. Я кажу: "Давайте "Пчелі" переробимо – " мертві пчелі не гудуть" на "мертві орки не гудуть". Зачепилися та почали фантазувати", - розповів про народження ідеї артист.

Також Павло Миколайович у "Сніданку.Вихідний" показав фрагмент майбутнього кліпу на композицію, який побачить світ уже за тиждень. Відео до пісні буде анімоване, у ньому співак з'явиться намальованим в образі "Зібрембо" – з пов'язкою на голові, без сорочки, зі зброєю в руках та з тризубом на грудях.

Нагадаємо, що військова тематика вже відображалася неодноразово у творчості артиста за останні 8 місяців. Так, на початку червня Народний артист України Павло Зібров випустив пісню за назвою "Я так хочу додому".

"Ця пісня – крик душі мільйонів українців, які були змушені через війну залишити свої будинки та мріють обійняти своїх рідних будинки, там де все знайоме, де завжди потрібні", – так презентував співак свою нову роботу.

Ролик із кадрами горя в Україні – зруйнованими будинками, пораненими людьми, біженцями, серед яких і дорослі, і діти, з'явився на YouTube-каналі артиста.

У студії "Сніданку.Вихідний" Зібров також розповів про свої благодійні концерти, які дає у світі. Так, артист уже побував із виступами в Іспанії та Америці, і незабаром поїде до Чехії.

Найчастіше, каже Павло Миколайович, люди на концертах просять його виконати пісню "Хрещатик", яку 30 років тому артист створив із українським композитором Юрієм Рибчинським.

Читайте також:

Вже водять у нашийнику: дочка Якубовича здивувала дивним зовнішнім виглядом.

Молоду людину Аліни Гросу засікли на світському вечорі у Москві

Жданов розповів, що станеться, якщо Путін зможе залишити Україну без тепла