Стало відомо, що у США помер 28-річний репер Takeoff. Його застрелили під час сварки у боулінг-клубі 810 Billiards & Bowling Houston.

У Х'юстоні застрелено учасника хіп-хоп тріо Migos Кершника Карі Болл (Takeoff). У поліції заявили, що вбивство сталося в ніч проти 1 листопада у місцевому болуїнг-клубі, куди репер прийшов разом із Quavo, колегою з хіп-хоп тріо, грати в кістки, повідомляє ВВС.

За даними поліції, на закритій вечірці були присутні 40-50 людей, і хтось із відвідувачів приблизно о 2:30 відкрив стрілянину.

Охоронці чули звуки пострілів, але не бачили людину, яка почала стріляти. Коли вони прийшли на місце події, вони побачили натовп та чоловіка з вогнепальним пораненням у голову чи шию. Його смерть констатували дома.

Решта постраждалих було доставлено до лікарні — про їхній стан нічого не повідомляється.

Буквально за кілька годин до смерті 28-річний репер-мільйонник Takeoff публікував у соцмережах фотографії з вечірки. Так, в інстаграм-сторіс він запостив кадр, на якому підкурював сигарету біля боулінг-клубу – це його останнє фото.

На фото, які були поширені після інциденту, можна побачити чоловіка у схожому одязі, який лежить на підлозі.

Нагадаємо, що Takeoff разом зі своїм дядьком (Quavo) та двоюрідним братом (Offset) об'єдналися у музичне тріо у 2008 році. Перший їхній хіт "Versace" вийшов у 2013 році, а в 2016 році пісня "Bad and Boujee" зайняла перше місце в рейтингу Billboard.

До речі, на сторінку репера в Instagram підписано 8 млн людей.

Зазначимо, що за день до смерті Takeoff команда випустила нове музичне відео під назвою Messy.

Читайте також:

Погані справи: Оля Полякова на грузинських «Танцях із зірками» отримала мізерний бал

У розвідці розповіли, для чого Путін перекидає до Білорусі авіацію з ракетами "Кинжал"

"Залишилося мало часу": Сільвестр Сталлоне стурбував фанатів заявою, що насторожує.