Нещодавно співачка зізналася, що бере участь у грузинському аналогі шоу "Танці з зірками", разом у парі в хореографом Максом Єжовим.

Чутки щодо участі Полякової у закордонному шоу ходили кілька тижнів. Весь цей час зірка готувалася до виступу, і напередодні прямого ефіру зізналася шанувальникам у тому, що танцюватиме на благо України.

Скріншот зі сторінки Олі Полякової в мережі Instagram

Оля Полякова заявила, що свою участь у проекті присвячує благодійному проекту "Нескорені". У першому ефірі вони станцювали під пісню гурту "Океан Ельзи" - "Обіймі". Макс постав у військовій формі, а ось Оля – у гарній сукні з українською вишивкою. Номер вийшов дуже зворушливим і душевним, і закінчився фразою "Коли настане день, закінчиться війна...", від якої серце рветься на частини.

Видання УНІАН повідомляє, що виступ Полякової отримав найменшу кількість балів. Судді, серед яких є й екс-"холостяк" Іраклі Макацарія, поставили парі 14 балів із 30. Таким чином пара Полякової та Єжова отримали найменший бал у першому ефірі.

Оля Полякова на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram опублікувала відео танцю, від якого мурашки по шкірі.

Читайте також: