Новоспечений чоловік української співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин поділився найнеприємнішим і відверто моторошним спогадом із дитинства.

Докладніше про це повідомляє ТСН.

Йдеться про рідного батька блогера, з яким той давно не спілкувався. Олександр Волошин розповів, що нещодавно батько з'явився і написав смс-повідомлення синові. Чоловік висловив претензію до сина, нібито той одружився і навіть нічого не сказав. І єдине, що цікавило батька, це чи взяла дружина прізвище сина, і, відповідно, його прізвище.

Скріншот із сайту ТСН

За словами Волошина, мама засмутилася цим листуванням, бо чекала, що батько хоча б подзвонить синові та привітає. Сам блогер сказав, що він уже не тримає на батька образу, оскільки свого часу попрацював із психологами та пропрацював дитячі травми.

Також Олександр Волошин поділився темним спогадом з дитинства, події в якому послужили швидкому розлученню батьків.

"Він заходить на кухню з ножем. Мама на нього кричить: Чому? Де ти був?" І я бачу чітко, як він починає на маму йти з ножем. І в мене тоді просто "клацання". Я дуже боявся. Я пам'ятаю цей страх, у мене, у маленької дитини. Він досі є. І я тоді підриваюсь. Беру стілець і починаю його стільцем від мами відбивати» , — поділився Волошин.

Читайте також: