Очевидно, що за цей військовий рік Оля Полякова втомилася без уваги шанувальників, без нескінченних концертів і виступів у клубах, без килимових доріжок і натовпів фанатів.

І ось Оля Полякова повертається на сцену - проте не в Україні, яка продовжує боротися за саме право свого існування, а в Грузії. Докладніше про це повідомляє інформаційний ресурс Обозреватель.

Загалом йдеться не про музичну творчість, а про танцювальну. Подейкують, що Оля Полякова візьме участь у грузинському аналогі проекту "Танці із зірками". Сама українська знаменитість поки що мовчить на цю тему, проте ЗМІ вдалося дізнатися, що Полякова горить бажанням вийти на паркет і вже готується до цього. До речі, ходять чутки, що у грузинському проекті партнером Олі Полякової може стати Іраклі Макацарія.

Варто зазначити, що Оля Полякова 2019 року брала участь у такому проекті в Україні. Тоді її напарником був Степан Місюрко. Тоді пара була нагороджена спеціальною нагородою від BBC Studios за "Несподівану пару та номер", виконавши ча-ча-ча в образах Мерілін Монро та Дональда Трампа.

Читайте також: