Нещодавно російський телекритик Микола Горбашев повідомив, що 8 сезону серіалу "Свати" бути. Згідно з заявою Горбашева, зйомки 8 сезону популярного ситкому почнуться наприкінці 2022 року, а його прем'єра відбудеться весною-літом 2023 року. При цьому Горбашев уже заявив, що у 8 сезоні глядачі не побачать старшу внучку Ганну Кошмал, яка активно підтримує Україну у відчайдушному протистоянні російської агресії, а також персонажів – Катю Беркович, Леху та Сан Санича Берковича. Ганна Кошмал вже висловилася, що вона думає з цього приводу.

Українська актриса Ганна Кошмал, яка зіграла роль Жені у популярному серіалі "Свати" заявила, що про серіал "Свати" та можливі зйомки його продовження циркулює чимало чуток, але це ніяк не турбує ні її особисто, ні авторську групу серіалу.

Все почалося з того, що в Instagram один із передплатників запитав, чи вірить Ганна в те, що продовження популярного серіалу "Свати", де вона виконувала одну з головних ролей, зніматиметься в Росії.

"Говорять у ґанку сватів зніматимуть, як думаєте, правда?" - Запитали у актриси шанувальники.

"Нехай роблять і кажуть, що хочуть, мені це не цікаво)", – відповіла актриса.

Крім того, актриса наголосила, що творці "Сватів" – українці, тому вона не розуміє, як можуть знімати продовження фільму у Росії.

"Багато чуток розвели на цю тему. Я хочу, щоб ви знали: творці серіалу "Свати" – українці. І режисер цього серіалу один – Андрій Яковлєв. Він – українець. Все, що вони там придумали... Я не знаю. .", - заявила Кошмал.

При цьому Ганна не заперечує, що їй дзвонили з Росії та пропонували знятися у продовженні серіалу. На таку пропозицію актриса відповіла коротко та лаконічно: "Ні".

Анна Кошмал стала однією з тих актрис, які пообіцяли більше ніколи не зніматися разом із російськими акторами і в жодному російському проекті. Ще б пак, більшість із них активно підтримали путінську агресію в Україні. І якщо раніше між акторами та всіма, хто працював над серіалом "Свати" було активне дружнє спілкування, то зараз більшість колег-росіян перестали спілкуватися з "Женькою" у соцмережах. Та й сама Ганна вважає за краще обходитися без цього спілкування.

Читайте також:

Маманю, у тебе "равлик" тріснула: Волочкова показала, що у неї між ніг

Пацанчик із 90-х: Кім Кардаш'ян здивувала зовнішністю. Фото

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .