Пісня "Мам" в репертуарі Скрябіна завжди була особлива. Цей трек з альбому "Радіо Любов" був випущений навесні 2012 року, а кліп до нього з'явився на YouTube 14 квітня цього ж року. За цей час відеороботу подивилося більше 12,9 млн інтернет-користувачів.

Стало відомо, що росіяни зовсім втратили не тільки совість, а й страх, тому нарівні з дитячими майданчиками, тролейбусами і пралками, нахабно крадуть і українські хіти.

Так, український теле - і радіоведучий Слава Дьомін поділився у своєму Instagram відео, на якому блогер з Москви виконує культову пісню покійного українського музиканта Скрябіна "Мам".

"Рашисти вкрали пісню Скрябіна "Мам". Вже холодильників і пральних машин їм мало. Тепер і до пісень долезли своїми смердючими руками. Але вийшло у них, як завжди, гівно", - підписав ролик Слава Дьомін.

Під постом зібралося близько 800 коментарів, в яких інтернет-користувачі погоджуються зі словами ведучого і висловлюють своє невдоволення:

  • "Я хочу почути те, що почула! Це жах! Крадених трусів їм мало",
  • "Ці люди колись навчаться робити щось своє в цьому житті?",
  • "Які кінчені тварі! Країна лиходіїв, ґвалтівників і вбивць",
  • "Ще раз підтвердили, що вони нація злодіїв і хапуг",
  • "Це вже переходить всякі межі",
  • "Який мерзенний і гнилий народ. Все життя живуть в грязі... крадена історія, брехлива життя і ніякого майбутнього".

Відреагували на вкрадену композицію і українські зірки. Так, телеведуча Леся Нікітюк лаконічно написала:" кінчені", а співачка MamaRika висловила свою огиду смайликами.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Говорив дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.