У телевізійному серіалі «Чорнобиль» від НВО знялися легендарні актори, такі як Джаред Харріс, Стеллан Скарсгард, Емілі Уотсон, Пол Ріттер, а також Джессі Баклі.

"Чорнобиль" вийшов досить похмурий, що, в цілому, відповідає тій події, яка і була покладена в сюжет фільму.

І ось через кілька років виконавиця ролі Людмили Ігнатенко, дружини пожежника, який один з перших загинув внаслідок опромінення радіацією, ірландська актриса Джессі Баклі знялася в не менш страшному фільмі жахів.

"Men" ("Чоловіки") - фільм жахів, який оповідає про молоду вдову, яка вирушила в невелику відпустку в англійську глибинку. Жінка хоче побути одна, щоб зібратися з думками і прийти в себе. Ось тільки в цій глушині з нею починають відбуватися дивні події, хтось починає стежити за вдовою, лякає її.

Кінострічка витримана в жанрі трилера, з гучними звуками, які будуть супроводжувати незвичайні сюжетні повороти, з раптові містичними проявами, з вкрапленням потойбічного життя.

Прем'єра запланована на травень 2022 року. Зйомки проходили в Британії навесні 2021 року. Про дату прем'єри в кінотеатрах України поки невідомо.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що в український прокат вийшов новий екшн-фільм з Томом Холландом у головній ролі. Стрічка дуже сподобається любителям канонічних ігор на PlayStation.

Нагадуємо, що у зірки" Тихого Дону " виявили одночасно кілька небезпечних захворювань. Шанувальники не вірять, це такий удар для всіх.

Також портал Hyser інформував, що російська актриса Агата Муценіеце розповіла, чому знову відновила відносини з колишнім чоловіком Павлом Прилучним, і зізналася, що ніяк не вирішить змінити прізвище чоловіка на своє дівоче.

Варто відзначити, що репер Потап показав рідкісне фото своєї матері, чим неймовірно розбурхав шанувальників, які раніше її не бачили.