Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва просто обожнює собак. З нею живуть два чарівних друга на прізвисько Чича і Луна.

Артистка розповіла, що собака для неї - це не просто тварина. Це друг і ніжність. Це обійми і поцуплене печиво. Це прогулянки разом і зустрічі після нетривалих розлук.

"Ти заводиш не собаку.

Ти заводиш дружбу, ніжність і смішні вуха. Ти заводиш обійми, поцілунки в ніс і вкрадене печиво. Ти заводиш прогулянки, довгоочікувані зустрічі, лапи на ковдрі і багато сміху", - пише вона, позуючи зі своїми вихованцями.

На Даші надіта толстовка чорного кольору з зображення чотирилапого вихованця і підписом "Патілуй". Вона пише, що спільно з одним з магазинів одягу вирішили запустити мерч. Для покупця-це товар відмінної якості з сподобалася символікою.

З толстовкою Астаф'єва поєднувала джинси синього кольору зі штаниною кльош, а також черевики на платформі. Волосся вона акуратно зібрала в пучок, зробила непомітний макіяж і доповнила образ чорними сережками.

"Собаки вчать нас бути людиною, і мир з ними, правда, стає краще. Саме тому ми @henrymill.eu вирішили запустити мерч з моїми Чічі і Місяцем. Дроп в обмеженій кількості (адже цих двох багато не буває), але з необмеженою, як і собаче серце, любов'ю.

Візьми і патилуй. Чого чекаєш?", - запропонувала співачка.

"Наймиліша морда обличчя 😂 😂 😂 😂 😂 це я про собачку 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "придатний мерч 😍🔥❤️❤️❤️", "Боже, ці лапки" по себе " у Чичи😭 💔", " Патілую🎀", "Супер-бренд! 🙌 ❤ ️ 😍 😏 ", "Просто супер! ❤️❤️❤️
Взагалі не уявляю, як можна жити без домашніх тварин. Хоча і тваринами їх язик не повертається вже назвати, - це найкращі друзі ❤️❤️❤️", - захоплюються підписники.

Раніше Hyser писав про те, що Даша Астаф'єва нарешті одягла вінчальний наряд.

Також Hyser повідомляв, що Астаф'єва показала, чим "наповнює себе до країв".

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва втомилася від самотності і завила в мережі від нестачі ніжності.