Сучасні блогери готові на все, щоб привернути увагу публіки і збільшити кількість передплатників в соцмережах. Так, володарка премії World Bloggers Awards-2019 Саша Чистова підкорила фоловерів пікантними кадрами.

23-річна красуня позувала в променях заходу без одягу і розбурхала фантазію чоловічої і не тільки чоловічої аудиторії. Дівчина релаксує на Балі і розповідає про те, що знаходиться в гармонії з природою. Варто відзначити, що модельна зовнішність і ідеальна фігура дозволили Саші чистової виглядати в кадрі максимально органічно і природно.

Коментарі до знімка не змусили себе чекати:

За сторінкою Саші чистової в Instagram стежать 1,7 мільйонів фоловерів і модель намагається радувати їх яскравим і ефектним контентом (не тільки в купальниках або і зовсім без одягу). А також вона ділиться своїми враженнями від відпочинку на Балі і рассказывет про особливості місцевого колориту.

У плані харчування і кухні Сонячна Інддонезія виявилася для красуні ідеальною. "На кожному розі закладу зі здоровою і смачною їжею, свіжі фрукти і великий вибір страв для вегетаріанців (тут навіть м'ясо примудряються замінити драгон фрутом і у мене був шок наскільки ж це смачно)".

Раніше "Hyser" писав про те, що серйозна хвороба змінила до невпізнання зовнішність Ігоря Крутого.

Також наш портал розповів про те, що дочка актриси Анастасії Заворотнюк поділилася новими подробицями стану здоров'я матері.

Нагадуємо, що Анна Семенович влаштувала фотосесію в купальнику і викликала захват шанувальників.