І якщо розбиратися в їх протистоянні з Букінгемським палацом, то можна і зовсім втратити інтерес до монархічної системи правління, або розчаруватися в історії Великої Британії.

Відступаючи від політики, варто відзначити, що шанувальники у герцогів Сассекських давно чекали, коли подружжя представлять світу новонароджену дочку.

Нагадаємо, в травні 2019 року Маркл народила сина, якого назвали Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор. Через кілька днів подружжя офіційно представило сина громадськості.

А через кілька тижнів відбулося хрещення маленького Арчі, і багато хто відзначив неймовірну схожість немовляти з батьком.

А ще через деякий час, на офіційному акаунті герцогів Сассекських в мережі Instagram показали хлопчика крупним планом.

У червні 2021 року Меган Маркл народила дівчинку, яку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор. І до цього часу не було ніяких фото дівчинки, а шанувальники так хотіли хоч одним оком поглянути на дитину.

І ось недавно з'явилася така можливість. Про це інформує видання fakta.today. Напередодні римсько-католицького Різдва Меган Маркл і принц Гаррі разом з дітьми знялися для святкової листівки. Там можна розгледіти і підрослого руденького Арчі, і малятко Лілібет, яка теж дуже схожа на батька.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Філіп Кіркоров знявся в популярному фільмі.

Нагадуємо, що зірка новорічного фільму "Один вдома" потрапив до в'язниці.

Також портал Hyser інформував, що співачка Світлана Лобода показала знімок зі свого дитинства.