Лілія Ребрик влаштувала фотосесію в пікантному образі

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик захопила шанувальників відвертим знімком в одній сорочці. Відповідне фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Лілія Ребрик поділилася кадром з відвертої фотосесії. На фото знаменитість позує в легенькій сорочці чорного кольору. Ефектно розпатлане волосся і легкий макіяж підкреслили пікантний і загадковий образ Лілії. Примітно, що фотосесію зіркова телеведуча провела в чорно-білих тонах, які ідеально передали всі лінії, тіні і створили атмосферу особливу атмосферу.

У підписі до фото актриса зазначила, що кількість її підписників досягла 700 тисяч чому, мабуть, і присвятила відвертий кадр. Також вона вирішила трохи краще пізнати своїх шанувальників і запустила в коментарях "перекличку".
"700 000! Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас? Давайте зробимо перекличку: з якого міста, чим займаєтеся в житті і які маєте інтереси? Почну я: Ліля, Київ, актриса і телеведуча!", - написала Ребрик.
На пропозицію телеведучої відгукнулося багато підписників , всі вони залишили в коментарях інформацію про себе і багато компліментів на адресу знаменитості.
"Дуже чекаю 3 сезон "Папаньки" переглянула кожну серію по 100 разів, дуже чекаю 3 сезон, Ліля, ти дуже крута актриса"," Олена, Київ, працюю в банку"," Наталя, Білгород-Дністровський, учитель, книгоманка", - написали у відповідь.