На сторінці популярної української виконавиці Насті Каменських з'явилося атмосферне фото, яке викликало бурхливе обговорення в мережі.

А все тому, що артистка змінила звичні розкішні вечірні вбрання на об'ємний спортивний костюм і позувала без краплі макіяжу на обличчі.

Також Настя Каменських одягла білий пуховик і доповнила look в'язаною шапкою. У підписі до кадру знаменитість звернулася до гостей свого мікроблогу і привітала їх із закінченням зими: «Нехай ця весна стане особливою для кожного з нас».

У коментарях до посту фоловери подружжя репера і продюсера Потапа не скупилися на похвалу і компліменти. А також відзначили, в такому вбранні поп-діва дуже схожа за стилем зі своїм коханим. Однак не обійшлося і без критичних оцінок:

І, само собою, не обійшлося без побажань стати матір'ю в цьому році, адже не секрет, що шанувальники з нетерпінням чекають, коли зіркова пара повідомить радісні новини про поповнення:

До слова, нещодавно Настя Каменських переживала втрату близької людини-пішов з життя її батько Олексій Жмур. У цей час співачка працювала над новим кліпом на пісню, яка дуже подобалася її татові і зірка навіть планувала перенести прем'єру відеоісторії на нову композицію. Але потім вирішила, що це спосіб вшанувати його пам'ять, адже в кліпі знялася мама Насті Каменських-Лідія Петрівна.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала шанувальникам, з чого починається її ранок.

Також наш портал розповів про те, що чуттєве відео зняте Настею Каменських для Потапа зворушило соцмережі.

Нагадуємо, що Настя Каменських поділилася подробицями роботи над новим кліпом.