Популярна українська виконавиця Оля Полякова здивувала шанувальників мікроблогу черговим відео. Артистка показала, якими частинами тіла час від часу буває не задоволена і як виправляє виявлені «недоліки».

Так, на сторінці «суперблондинки» в соціальній мережі Instagram були опубліковані кадри, на яких вона постала за кілька хвилин перед виходом на сцену. Виконавиця одягла блискучий ультракороткий костюм, який, за її словами, «вп'явся в усі місця».

А також влаштувала публічне порівнювання своїх "жіночих" принад, виставивши напоказ розкішний бюст. Співачка почергового підкладала в ліф своєї сукні спеціальні поролонові вкладиші і цікавилася у передплатників, як виглядає ефектніше.

У коментарях до посту фоловери оцінили look Олі Полякової численними компліментами, але не обійшлося і без критики:

Не секрет, що останні кілька тижнів Оля Полякова регулярно стає об'єктом обговорення в мережі і не тільки завдяки видатним вокальним здібностям. Наприклад, її невтішні висловлювання на адресу деяких колег по естрадному цеху, викликали неоднозначну реакцію у глядачів шоу"Маска".

Тоді під час запису ефіру "Зоряний детектив" Оля Полякова в спробах вгадати головного героя, замаскованого в костюмі, назвала Тіну Кароль "плакальницею". Через деякий час вона пояснила, що не планувала ображати виконавицю хіта "Скандал", а всього лише висловила свою думку з приводу її репертуару. За словами Олі Полякової, Тіна Кароль останнім часом виконує занадто сумні пісні.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала сміливі фото, якими викликала бурхливу реакцію в мережі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють архівне відео за участю Олі Полякової та Анастасії Заворотнюк.

Нагадуємо, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії і кардинально змінила імідж.