Настя Каменських вразила сміливим нарядом

Пекуча брюнетка Настя Каменських здивувала своїх шанувальників яскравим вбранням під час останнього випуску шоу "Маска". Співачка надала своєму образу пікантності та визвала фурор, фанати її закидають компліментами в Instagram.

Випуск чергового епізоду шоу вийшов практично в останній день зими і Настя, мабуть, вирішила його проводити яскравим вбранням соковитого відтінку.

На знімках видно, що співачка обрала сукню оригінального крою з високим розрізом, що підкреслює не тільки її струнке тіло, але й оголює плечі.

Пікантності сукні надає бахрома, яка стоїть сторчма. Насичений яскраво-жовтий колір натякає на швидкий прихід весни, коли прокидається природа і стає більше сонячних днів.

Співачка для своїх фанатів і сама служить сонечком, вона дарує позитив і свою творчість кожному своєму шанувальнику.

Багато фанатів відзначили, що зробивши яскравий макіяж під таке сміливе плаття візажист підкреслила її пишні губки. Волосся Насті зібране в елегантну зачіску, яка зробила її ще спокусливішою в чоловічих очах, адже відкривається шикарний вид на її оголені плечі.

Нещодавно співачка показала, як проходить її ранок. Фанати Насті знають, що вона строго дотримується режиму дня, тому дуже рано встає.

Вранці співачка любить виходити на пробіжку зі своїм собакою на прізвисько Мімі, а потім ще й робить планку.

Настя навіть для своїх фанатів під час карантину на початку пандемії проводила онлайн-тренування і вчила їх вправам, які дуже корисні для всього тіла.

Не дивно, що після таких праць співачка може надіти такий сміливий наряд, адже її тіло знаходиться в прекрасній формі й при цьому має жіночні вигини.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських показала обличчя без макіяжу і поділилася, які б'юті-процедури робить вранці.

Також ми писали, що співачка в коротеньких шортах і топіку показала, як займається на тренажері в спортивному залі. Вона зізналася, що приносить їй кайф і змушує кожен день вставати о 5 ранку.

Нагадуємо, що українська спортсменка Анна Різатдінова влаштувала запальні танці під відомий хіт Elefante, відео підірвало мережу.