У мережі давно ходять чутки, що між суддя кулінарного проекту "Майстер Шеф" Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським склалися не тільки дружні стосунки.

Шанувальники неодноразово "викривали" їх у романі або ж за настійно вимагали розкрити подробиці «любовного зв'язку», але знаменитості донині запевняють, що вони – просто друзі.

І ось днями Володимир Ярославський дуже оригінально повідомив передплатникам свого мікроблогу про те, що вони з Ольгою Мартиновською готують сюрприз. Він пояснив, що вони з колегою по кулінарному цеху довго роздумували над спільним проектом і в кінцевому підсумку прийшли до ідеї спільної книги.

"У нас буде "дитина". Друзі! Ви завжди чекаєте і просите побільше нових рецептів в профілі. А я за те, щоб ви готували унікальні страви за найкращою перевіреною рецептурою" - зазначив один з найзавидніших холостяків українського шоу-бізу.

В якості ілюстрації до своїх слів знаменитий шеф-кухар розмістив кумедне фото, на якому він разом з Мартиновською позували на ліжку:

У коментарях до посту гості сторінки Володимира Ярославського почали вітати Його і його подругу з"чадом". Також фоловери з іронією висловилися з приводу того, що у таких "друзів", як правило, народжуються неймовірно красиві і талановиті діти... Судді проекту "Майстер Шеф" подібні висловлювання залишили без відповідей:

До слова, Ольга Мартиновська також розмістила таке фото у себе в мікроблозі, але додала ще й те, що "пологи будуть партнерськими".

Раніше "Hyser" писав про те, що Евеліна Бледанс відвідала виставу за участю своєї подруги.

Також наш портал розповів про те, що відомий віщун розкрив подробиці майбутнього шлюбу Сергія Лазарєва.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова показала, що з нею сталося під час візиту до косметолога.