Шоумен і чоловік Примадонни російської естради Алли Пугачової Максим Галкін порадував гостей свого мікроблогу кумедним відео.

Артист є активним користувачем Instagram, а за його сторінкою стежать близько 9 мільйонів передплатників. Також він завів собі аккаунт в Tik-Tok і знімає ролики, що викликають бурхливу реакцію у фанатів.

Шанувальникам подобається спостерігати за креативністю Максима Галкіна в соцмережах, та й хейтери – не дрімають, оцінюючи старання 44-річного пародиста. Так, днями в мікроблозі телеведучого з'явилися кадри його розваг на тлі засніженого двору.

Максим Галкін продемонстрував майстерне вміння пірнати з головою в сніг, а після публікації відео знайшов час, щоб відповісти деяким фоловерам особисто.

У процесі спілкування з підписниками, чоловік Алли Борисівни з іронією розповів про» тортурну " кімнату в їх розкішному особняку в селищі бруд:

За статуя розташована на території його двору:

І обмінявся люб'язностями з Ляйсан Утяшевой-дружиною популярного стендапера і резидента "Comedy Club" Павла Волі:

Не обійшлося і без критики на адресу Максима Галкіна, який, на думку деяких користувачів, поводиться не по-дорослому:

Втім, до подібних зауважень гуморист ставиться спокійно і не раз говорив, що не бачить сенсу витрачати час на порожні суперечки з недоброзичливцями і заздрісниками.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися пікантні подробиці особистого життя Максима Галкіна, що обурили фанатів.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова різко відреагувала на моторошне пророцтво відомого екстрасенса.

Нагадуємо, що провокаційні кадри за участю Максима Галкіна потрапили в соцмережу.