Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю з журналістом Юрієм Романенком заявив, що російські окупанти не припиняють контратакувати, незважаючи на те, що наші війська просунулися.

Про це повідомляє Politeka .

“Важкі бої йдуть південніше Бахмута, у напрямі на Лиман, на Білогорівку. І навіть у Курдюмівці, Кліщіївці, Андріївці бої продовжуються. Незважаючи на те, що ми просунулися і навіть перерізали дорогу Бахмут-Горлівка, росіяни продовжують контратакувати, використовуючи накопичені резерви, – каже Арестович.

Він також зазначив, що окупанти почали вигідно розпоряджатися своїми резервами.

“Три з половиною місяці з початку контрнаступу ми розганяли резерви супротивника, перегравали їх у швидкості перекидання у зосередження та ведення бою, і все було добре. А потім вони почали нас перегравати. Більше резервів не стало. Вони радше вигідно розпоряджаються ними", - заявляє Арестович.

Експерт також зазначив, що не зовсім розуміє, як "ми розпоряджаємось своїми резервами":

І хоча російське використання резервів це безперервні криваві, м'ясні контратаки для спроби зупинки наших військ, хоча вони зазнають втрат, але і наш рух зупиняють. Забрали у нас можливість виконати основне завдання Південної компанії. Це питання: як ми розпоряджаємось своїми резервами, якщо так відбувається?", - каже він.

Читайте також:

Ось для чого досвідчені господині посипають раковину мукою: ця хитрість вас здивує

Їх лише 4 штуки: мільйонер назвав книги, завдяки яким він став багатим

Найправильніший рецепт від наших бабусь: як приготувати мариновані опеньки на зиму