Згідно з новою військовою тактикою росіяни сформували угрупування для точкових ударів на Донбасі. Детальніше про це розповів лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у програмі «Politeka online».

Гість програми повідомляє, що Росія почала діяти на Сході України за новою тактикою. «Вони створили щось на зразок ротно-тактичних груп сил спеціальних операцій, в які вони включають спільний досвід війни на Донбасі, Сирії та азербайджано-вірменської війни», - пояснює він.

Білецький розповідає, що в ці групи входять оператори безпілотників, передові артилерійські корегувальники, батареї 122 мм і 120 мм і снайпери – переважно цими трьома способами РФ і наносить точкові удари.

Детальніше він зупиняється на снайперському терорі: стріляють у будь-кого, що доводить напругу на фронті до максимуму і деморалізує війська. «Безпілотниками трохи менше, найбільше – це артилерія і вражає вона батальйонні командні пункти та працює надзвичайно фахово», - зазначає націоналіст.

Як повідомляв Hyser, Білецький заявив, що тактика влади – відсутність ідеї.

Також Hyser писав про те, що представники Нацкорпусу запросили ЗМІ відвідати їхній молодіжний хаб напередодні обшуків та штурму.