Лідер Національного Корпусу, засновник полку «Азов» Андрій Білецький у своєму Telegram-каналі поширив фрагмент зі своєю промовою у програмі «Право на владу», де заявив, що влада здійснює самопіар на процесі обміну полоненими. На його думку, будь-яка політика у цьому питанні повинна бути відсутня, адже це погіршує результативність обміну.

«У нас був жирний офіцер з «Кальміуса», який був родичем когось з міністрів так званої «ДНР» і ми поміняли його на сімох бійців: на одного збройника і шістьох хлопців з добробатів. У чому була проблема – добробатів не хотіли тоді міняти: зі Збройними силами було легше, а добробати вважались нацистами і так далі», - зазначив Білецький у ефірі.

За словами націоналіста, від початку війни обмін проходив просто, але через деякий час влада почала використовувати процес обміну полоненими у якості елементу власної піар-кампанії.

«Було усе просто, поки українська сторона не зрозуміла, що на цьому можна робити гарну картинку, а інша сторона зрозуміла – «якщо комусь потрібна гарна картинка, то ми можемо цією історією торгувати». Тоді стало насправді складно працювати. Ми повинні прибрати з цієї історії політику», - підкреслив Білецький в ефірі.

На думку Білецького, підтримка процесу обміну від влади це добре, але влада повинна робити це тихо, тому що будь-яке втручання політики у це питання погіршує результативність.

Нагадаємо, на Hyser Жорін анонсував проведення маршу до Дня визволення Маріуполя.

Раніше Hyser повідомляв, що журналіст розповів про ПрикарпатЗахідтранс.