Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про те, що він не готовий балотуватися на місце прем'єр-міністра.

Так, Арсен Аваков категорично заявив про те, що він не готовий і не балотуватиметься на місце прем'єр-міністра. А ось свою посаду він назвав "несолодкою " і"смаженою сковорідкою". Про це Арсен Борисович розповів в інтерв'ю каналу "1+1".

"А чому я повинен мати такі претензії (на прем'єрське крісло - уп)? Я що, виграв вибори? Моя партія прийшла номером 1 або номером 2? Вибори виграв Зеленський, його партія прийшла номер 1. Питання про прем'єрство-це питання того, хто виграв на виборах. Ось так я до цього ставлюся.

Я перебуваю в цьому кріслі дуже довго-7 років. Це-смажена сковорідка, це не щастя круглий рік, це не солодка ситуація, це не солодкі місця. І тут для мене, якщо я знаходжу мотивацію перебувати на цій позиції, для мене це ОК", - пояснив свою позицію щодо прем'єрства Аваков.

Крім того він запевнив, що Він йому ніколи Володимир Зеленський не пропонував зайняти місце прем'єр-міністра. Хоча в один час такі чутки ходили. Тоді багатьох така інформація сильно здивувала.

Також не обійшлося без іронії. У свою чергу журналістка поцікавилася " Аваков чорт?". Нагадаємо, що таке порівняння до нього часто використовують негативно налаштовані особистості. На це Арсен Борисович відповів, що може він просто ангел, раз терпить все, що відбувається навколо нього і при цьому робить свою роботу на високому рівні.

Також він зазначив, що донині терпить до себе таке ставлення і намагається не звертати на це увагу. Адже головне-це добре виконувати свою роботу для українського народу.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський розповів, кого вважає "справжнім другом України".

Також писали, що українцям назвали дату, коли можна змінити майбутнє країни, це будуть довибори в Раду.

Нагадаємо, що Чубаров розповів правду про ситуацію в Криму, часу залишилося зовсім мало.