Володимир Зеленський звернувся до українців

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян країни. Він нагадав про події, що відбулися сім років тому на Майдані і застеріг, що повторення тих жорстоких подій неприпустимо. Про це він написав на свій сторінці в соціальній мережі instagram.

Глава держави нагадав, що сім років тому, коли уряд в особі тодішнього президента Віктора Януковича почав діяти всупереч національним інтересам України, історія країни почала листуватися кулями.
Володимир Зеленський заявив, що держава зобов'язана навчитися підтримувати діалог з громадянами, щоб не допустити подібних подій у майбутньому. На думку гаранта "мова крові тут неприпустима".
Варто нагадати, що 17 лютого Верховна Рада Постанова № 2739, якою засудила злочинний режим колишнього президента Віктора Януковича. Згідно з документом в уряді налаштовані розслідувати всі злочини, які були скоєні під час Революції Гідності і покарати винних. Відзначається, що внаслідок узурпації влади тодішнім президентом сталася анексія Криму, війна на Сході і безліч смертей на Майдані.
Віктор Янукович, який втік на територію РФ, у свою чергу також відреагував на постанову Ради. Колишній президент вважає Революцію Гідності держпереворотом. Він заявив, що Україною керують злочинці, а "інакомислення" в країні карається смертю. За словами Януковича понад 10 мільйонів українців втекли закордон від репресій. Також на його думку країна знаходиться під зовнішнім управлінням, а іноземці диктують уряду свої умови.
Також "Hyser" інформував, що Володимир Зеленський висловився про російську вакцину проти коронавірусу. За його словами інформація про проходження вакциною "Супутник V" третьої стадії клінічних випробувань та ефективності 91%, є фейком.