Віталіна Ющенко показала своїх домашніх "бджілок"

Третій президент України Віктор Ющенко відомий своєю любов'ю до бджільництва. Його старшій дочці Віталіні, як виявилося, також не чуже захоплення батька. Дівчина показала незвичайних "бджіл", які живуть в їхньому будинку. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

На знімку красуються два домашніх улюбленці - пес Пеппа і кролик Зая. Цікаво те, що вони обидва розвалилися в однакових позах, втомлено простягнувши задні лапки.

"Два трудяги. Хіба не бджілки?"- підписала знімок Віталіна Ющенко.
Напередодні дівчина публікувала відео, героєм якого став пес Пеппа. Домашній улюбленець харчувався залізти в автомобіль до господині, проте давалося йому це насилу. Пес став на задні лапи, передніми ставши в салон машини і відштовхнувся для стрибка, проте з першого разу, мабуть, не розрахував силу і не зміг застрибнути. Друга спроба увінчалася успіхом, і задоволений пес зайняв місце біля ніг господині.

До слова нещодавно Віталіна поділилася в мережі фотографіями підрослого сина Віктора, якому виповнилося 16 років. На одному зі знімків зображені її син і батько, Віктор Ющенко. 16-річний юнак вже наздогнав по зростанню свого діда, у якого зріст 1 метр 83 сантиметри. На іншому фото Віктор також помірявся зростом зі своїм батьком. Обидва стали спиною один до одного. Як виявилося хлопець наздогнав по зростанню не тільки діда, а й тата.

Раніше портал Hyser повідомляв, що внучка Віктора Ющенка показала, як відпочиває на Мальдівах. Дівчина похвалилася ідеальною фігурою і стрункими ніжками в чорному міні-купальнику.

Також портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала шанувальникам талісман, який носить з собою в пам'ять про покійного чоловіка.

Крім того портал Hyser інформував, що українська співачка Настя Каменських показала фанатам, як виглядала 12 років тому. Практично дві різні людини.