Експерти розповіли, як організм подає сигнали про те, що почався весняний авітаміноз.

Так, відомий лікар-терапевт Людмила Лапа розповіла про те, які ознаки можуть вказувати на те, що в організмі людини вже почався весняний авітаміноз. Ці симптоми ні в якому разі не можна ігнорувати, тому що в результаті це може привести до більш глобальних наслідків.

За словами фахівця, варто звернути увагу на швидку стомлюваність, кровоточивість ясен і сірий, землистий колір обличчя. Причому останній із зазначених симптомів є найбільш поширеним і свідчить про загальний стан організму.

Часто люди в суєті своїх турбот не звертають увагу на ці симптоми і просто списують на сильну втому і велике завантаження по роботі. Але насправді це зовсім не так. Тому що саме ці ознаки вказують на те, що в організмі людини почався небезпечний авітаміноз.

Перше, що необхідно зробити для поліпшення самопочуття - це змінити раціон харчування.

У щоденне меню лікар рекомендує включити більше фруктів і овочів. У більш важких випадках варто звернутися до фахівця за консультацією, він призначить вітамінні добавки.

Терапевт підкреслила, що приймати самостійно такі препарати не потрібно, щоб не нашкодити здоров'ю.

У будь - якому випадку займатися самолікуванням-це дуже небезпечно для організму людини. Про це завжди потрібно пам'ятати. Краще приводити організм в порядок поступово. Так буде більше користі і людина зможе набагато швидше відновитися.

Не варто також забувати про прогулянки на свіжому повітрі і заняття спортом. Тому що це теж підтримує організм в тонусі.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, як схуднути за допомогою кави, цим секретом користуються моделі.

Також писали, що лікарі розповіли про простий напій, який допомагає відновити печінку після хмільного застілля.

Нагадаємо, що названі продукти, які збільшують ризик розвитку недоумства.