Експерти розповіли, який напій допоможе впоратися з артеріальним тиском.

Так, мало хто знає, що деякі звичні напої можуть допомогти впоратися з високим артеріальним тиском. Але ж це велика проблема. На тлі цієї патології можуть розвиватися інші небезпечні захворювання. Тому за своїм артеріальним тиском потрібно ретельно стежити, щоб потім не було ніяких проблем.

Як з'ясували лікарі, що з цією проблемою може допомогти чорний і зелений годину. Сполуки зеленого і чорного чаю активують білки іонних каналів в стінках кровоносних судин, що призводить до їх розслаблення. Таким чином, регулярне вживання чаю призводить до зниження артеріального тиску.

Тому людям, які мають проблему з артеріальним тиском краще не відмовлятися від пиття чаю. Це може істотно їм полегшити стан.

Важливо купувати якісний час, який не містить в собі хімічних сполук, які небезпечні для здоров'я людини. Перед покупкою важливо звертати увагу на склад. Краще купувати чай перевірених марок.

Так само не варто пити холодний чай. Він дуже шкідливий для здоров'я. Найкраще, коли він буде підігрітим, але не обов'язково в стані окропу.

"Незалежно від того, п'єте ви чай холодним або гарячим, цей поріг досягається, так як температура людського тіла становить більше 36 градусів за Цельсієм. Таким чином, просто вживаючи чай, ми активуємо його корисні антигіпертензивні властивості", — пояснює експерт.

Також лікарі радять пити чай вранці замість кави. Від такої звички буде набагато більше користі. Адже кава негативно впливає на серцево-судинну систему.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, як поліпшити кровотік без ліків.

Також писали, що лікарі розповіли, які популярні продукти викликають набряклість, від них взагалі краще відмовитися.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, як часник і імбир впливають на онкологію — несподівана заява лікарів.