Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів про те, на кого він дійсно схожий.

Так, Євген Комаровський на своїй сторінці в соціальній мережі не тільки дає корисні поради молодим батькам, а й показує закулісся свого повсякденного життя. Цього разу він жартома вирішив порівняти себе з харизматичним їжаком.

Євген Комаровський опублікував фото, на якому він позує на вулиці, а поруч з нею на дерев'яному стовпі сидить іграшковий їжачок. Для такої прогулянки доктор вибрав сірий светр, який видніється з під чорної зимової куртки.

"Постійно чую, що ми з 🦔 "дуже схожі". Що думаєте?",- поставив запитання своїм передплатникам Євген Комаровський.

Відзначимо, що він дійсно чимось схожий на цього милого іграшкового звірка. По всій видимості, створюється такий ефект завдяки практично однаковому кольору голок їжачка і волосся самого Євгена Комаровського.

У коментарях шанувальники доктора також зійшлися на думці, що ця парочка між собою чимось сильно схожа.

"Кольором волосся 😍 😍 😍 , Так схожі з їжачком 🤗, Обидва чудові!!!! 😍 👍 👍 👍 , З роками все більше😍!,
Ви не помилилися 😉 😁 , Це перше, про що я подумала, не читаючи підпис до фото)), Ну одне обличчя.....👏👏👏👏👏👏👏, Точно дуже схожі 🤗 🤗 , Чудові! Чарівні!👏👏😍😍, Одне обличчя!)🔥, Ви обидва добрі))) ❤️ Такі милі 😍 😍 , Так, дуже-дуже ♪ , Альтер его. Або двійник, який на фото частіше, ніж оригінал 😅 Вилиті брати😀 👍 🏻, Ви наш хороший "колючий" доктор!Найкращий 👏, У нього немає ваших прекрасних вусів😉", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли про те, що в пластикових іграшках знайдено понад 100 небезпечних речовин.

Також писали, що відомий педіатр Комаровський назвав топ - 6 способів зміцнення імунітету.

Нагадаємо, що відомий педіатр Комаровський розповів, як правильно навчати дитину від народження одночасно двом мовам.