У березні у фінансовому плані удача посміхнеться кільком знакам Зодіаку - їх доходи можуть вирости в кілька разів.

Астрологи кажуть, що в першій і другій декаді березня планета Венера буде перебувати в Рибах, тому гороскоп радить всім знакам Зодіаку у фінансових питаннях прислухатися до власної інтуїції, пише "Апостроф".

У другій декаді березня, коли Венера перейде в знак Овна, можна буде ризикнути. Однак деяким представникам знаків Зодіаку і без цього можна розраховувати на удачу.

Найбільшу удачу березень принесе Рибам. У цей період часу вони будуть витрачати гроші з більшим задоволенням, ніж заробляти їх.

Водолії у березні займуть гідне друге місце в рейтингу щасливчиків. Разом з ними місце поділять Леви. Фінансів цим представникам зодіакального кола буде вистачати на все необхідне. Вони зможуть дозволити собі витрати не тільки на себе, але і на близьких людей.

У третій декаді березня у фінансовому плані пощастить Овенам, Левам і Стрільцям. Їх інтуїція підкаже, коли краще витрачати гроші, коли заробляти, коли буде виправданий ризик. Представники цих знаків Зодіаку в поточній обстановці зможуть приймати рішення швидко і ефективно.

Також пощастить з грошима Рибам і Дівам, які заробляють фізичною працею і спортом.

Близнюки у березні місяці не тільки будуть витрачати гроші, але і заробляти. Астрологи кажуть, що саме перший місяць весни багатий на різні фінансові події. Зірки радять міняти валюту, брати і давати гроші в борг.

У Скорпіонів буде все складатися, як треба і це принесе їм хороший прибуток. У разі, якщо поточне місце роботи представника зоряного гороскопу не влаштовує, то в березні є шанс вдало його змінити на більш прибуткове. Кардинальні зміни в житті принесе улюблена справа, тому, що гроші люблять тих, хто займається своїм хобі.

Раніше Hyser писав про те, що названі щасливі місяці 2021-го року для всіх знаків Зодіаку.

Також Hyser повідомляв, що названо знаки Зодіаку, які в 2021 році матимуть проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що астрологи назвали знаки зодіаку, яким не пощастить в 2021 році.