Експерти розповіли, коли варто очікувати магнітних бур в березні.

Так, експерти розповіли про те, що магнітні бурі в березні місяці можуть принести багато незручностей людям, які від них залежать. Найчастіше такі явища призводять до того, що людина починає страждати від нестерпного головного болю. Також можуть початися сильні запаморочення і навіть нудота.

Крім того, цей місяць сам по собі буде вельми складним через різкі перепади температури і тиску в атмосфері.

За даними лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, очікується дві дуже сильні спалахи і п'ять більш помірних.

Перша магнітна буря рівня G1 накриє Землю 1 березня. Її вплив почне проявлятися в неділю, 28 березня і відгомони люди будуть відчувати 2 березня, у вівторок.

На другому тижні не буде сильних бур, крім 6 березня. У цей день потрібно бути гранично акуратним і по можливості залишатися вдома.

12-13 березня прогнозується Середня магнітна буря, але вона буде затяжна. Це заподіє погіршення самопочуття і настрою у багатьох людей.

Вже 15 березня на Землю обрушиться магнітна буря середньої інтенсивності.

А 18-19 березня очікується сильна магнітна буря рівня G1. У ці дні погіршення самопочуття і порушення режиму можуть відчути навіть ті, хто не схильний до метеозалежності. 20 березня буря піде на спад, але цей день ще буде важким для метеозалежних людей.

Тому лікарі радять в ці дні, по можливості, залишатися вдома, відмовитися від алкоголю і куріння. Також потрібно стежити за своїм харчуванням і знизити фізичну активність. Такі правила допоможуть практично будь-якій людині перенести такі важкі для здоров'я дні.

Раніше Hyser писав про те, що дієтологи розповіли, від вживання якої каші краще відмовитися заради свого ж блага.

Також писали, що експерти розповіли про те, що магнітні бурі з новою силою вдарять по Україні в березні.

Нагадаємо, що ці продукти швидко виведуть токсини з організму, їжте якомога частіше.