Чотириногі домашні вихованці часто радують своїх господарів кумедними витівками.

Приміром, власники котів не з чуток знають, що всі спроби з'їсти бутерброд на самоті – завдання важке, якщо неподалік ходить пухнастий любитель ковбасних виробів.

Тварини спілкуються своєю мовою і відчайдушно намагаються донести власні думки і бажання до нетямущих двоногих обителей будинку. Приблизно також йдуть справи, в поле зору коли котів і кішок потрапляють Птахи.

Так, мережу потішило відео, на якому сірий кіт шотландської породи доклав максимум зусиль, щоб літаючі преставники фауни зрозуміли те, що він хотів сказати.

У коментарях до посту користувачі Мережі з іронією прокоментували монолог"птицекота". Витріщивши очі і забувши про традиційне нявкання, він намагався симітувати мову птахів:

До слова, господарі унікального кота-поліглота нерідко діляться цікавими відеомоментами з життя пухнастого вихованця. Та й інші щасливі власники талановитих чотириногих друзів із задоволенням розміщують забавні ролики на цю тему. Як з'ясувалося, сірий шотландець далеко не єдиний, хто намагається знайти оригінальний підхід до потенційної видобутку:

І само собою, якщо в будинку є кіт, то сховатися від його пронизливого погляду неможливо ні в туалетній кімнаті, ні під час перегляду улюбленого кінофільму...

Раніше "Hyser" писав про те, що мережу розчулили кадри зворушливих обіймів кота і пса.

Також наш портал розповів про те, що господиня пожартувала над домашнім вихованцем, обділивши його кормом і отримала несподівану реакцію.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядає пес - "Карлсон".