Відомий синоптик Наталка Діденко дала прогноз на завтра, 20 лютого.
Багато українців з нетерпінням чекають, коли закінчаться ці морози. Як розповів синоптик Наталка Діденко, що чекати залишилося зовсім не довго. Вже завтра, 20 січня, буде останній морозний день за цю зиму і після градус почне поступово підвищуватися.
"Відразу хочу сказати, що це потепління не означає плавного переходу в проліски, бузок і цвітіння абрикосів. Все-таки зима триває, до астрономічної та кліматичної весни ще є час", - пояснила експерт.
Відомо, що вже завтра денна температура у західних регіонах буде в межі + 1...+ 5 градусів. Але що стосується інших регіонів, то в них буде дещо холодніше. Йдеться про 0...-5 градусів морозу вдень, у північно-східних регіонах до-8 градусів.
Але температура вночі все одно буде досить холодною. Тому не варто розраховувати на спеку.
"Сніг пройде в суботу ввечері на Заході України і південному заході, решта території без істотних опадів, так як там буде домінувати антициклон",-заявила Діденко.
Вдень істотних опадів не передбачається.
У Києві на цих вихідних опадів чекати не доводиться.
"Наступна ніч ще буде мороз, до-13...-15 градусів, але завтра після обіду стовпчики термометрів піднімуться до 0...-2 градусів морозу.
Потепління буде посилюватися далі", - розповіла Діденко.
Як раніше говорили багато синоптиків, що зима в цьому році не буде затримуватися занадто надовго. Морозів і сильного снігу не буде, але варто поступово готуватися до проливних дощів.

https://www.facebook.com/tala.didenko/posts/4239865592710053

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли про те, як зміниться погода в Україні наприкінці тижня.

Також писали, що ДСНС повідомила, на яких трасах обмежено рух, почалося різке ускладнення погодних умов.

Нагадаємо, що Україну знову замете, синоптики розповіли, коли чекати нову хвилю снігопадів і заморозків.