Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні найближчими днями.

Так, синоптик Наталка Діденко попередила, що завтра, 17 лютого, у багатьох регіонах України, зокрема, у західних, буде сніг. Його принесе атмосферний фронт Північної циклонічності Юкону. А ось зливи можуть бути в Київській та Житомирській областях.

"Решта території України 17 лютого належатиме антициклону Геліди", - пише Наталка Діденко.

Тому в них істотних опадів не буде. Вітер буде, переважно, помірний, південно-західного напрямку.

"Температура вночі буде -12...-18 градусів, іноді-20...-25 градусів, вдень-7...-14 градусів морозу, на південному сході та на Заході України тепліше вдень,- 1...-5 градусів", - повідомила синоптик Наталка Діденко.

Що стосується столиці України, то тут 17 лютого буде невеликий сніг, але не по всій території області. На дорогах буде ожеледь, тому водіям і пішоходам варто проявити пильність.

Що стосується температури повітря, то вдень буде -7...-9 градусів морозу. А ось вночі очікується зниження градуса до -12...-14 морозу.

Нагадаємо, що раніше синоптики говорили про те, що морози в Україні протримаються до кінця цього тижня. А потім вже почне поступово теплішати. Не варто відразу очікувати високої температури, але таких морозів вже не буде.

Тому українцям залишилося не так довго чекати, щоб нарешті змінити теплий зимовий одяг на весняний. Що стосується сильних опадів у вигляді снігу або злив, то їх теж до кінця цього місяця не передбачається. Але поки це тільки попередній прогноз.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики дали Точний прогноз про те, коли в Україні нарешті потеплішає.

Також писали, що в Україну насувається сильна негода, температура опуститися до -20 градусів морозу.

Нагадаємо, що синоптики попередили про погіршення погоди і закликали до обережності.