10 лютого, у Шевченківському районі Києва, в гуртожитку Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана (КНЕУ), стався озброєний напад.

НП відбулося у вишу, який розташований по вулиці Дегтярівській, пише "Обозреватель".

Як стало відомо до 20-річного студента зайшов його знайомий. Трохи згодом він відлучився начебто у туалет, а вернувся у компанії ще двох хлопців, яких житель кімнати не знав.

Потім вони розпочали погрожувати хлопцю ножем та короткоствольною зброєю. Вони змусили його віддати наручний годинник, дорогі навушники, туалетну воду, а також банківську картку. Причому вони змусили назвати її PIN-код, після чого зняли близько чотирьох тисяч гривень.

Гуртожиток, де відбулось пограбування, фото: Обозреватель

Повідомляється, що на виклик приїхали правоохоронці, які вже затримали підозрюваних. Двом із них по 22 роки, а третьому – 18 років. Усі вони студенти різних вишів.

Поліцією було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам погрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у місті Харків нещодавно з'явився серійний насильник, який напав на дівчину і вчинив з нею протизаконні дії. Телеграм-канал "ТРУХА ⚡️ Харків" повідомляє, що злочин було скоєно в районі Локомотива. Відео зі злочинцем потрапило на деякі камери відеофіксації. Поліція звертається до всіх, хто міг бачити чоловіка, негайно повідомити про це. У ґвалтівника є особлива прикмета - він кульгає на праву ногу.

"Серійне співвідношення по парі районів зі схожими нападами на дівчат і жінок в листопаді і грудні, мета - грабіж і згвалтування", - пише канал.

Всім, хто допоможе в затриманні небезпечного злочинця обіцяють нагороду в 50 тисяч гривень.

Раніше "Hyser" писав про те, що Аваков особисто звернувся до українців: тепер все змінеться.

Також "Hyser" повідомляв, що сміттєвоз розчавив мікроавтобус з людьми під Франківськом.

Нагадаємо, що в Тернопільській області сталася ДТП в результаті якої постраждали люди.