З 26 серпня українці живуть із графіками відключень світла і навіть із екстреними відключеннями через російську атаку на критичну інфраструктуру.

Експерти згодом запевняли, що руйнування не такі великі, скоро всі замінять і полагодять, і українці знову будуть зі світлом протягом усього дня. І цей час настав несподівано. Про це заявили в Укренерго.

Укрэнерго.
Укрэнерго.

Національна енергетична компанія "Укренерго" повідомила, що 7 вересня 2024 застосування заходів обмеження електропостачання не прогнозується. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії від 6 вересня.

Незважаючи на відсутність планових відключень, Укренерго закликає споживачів до економного використання електроенергії. Зокрема, рекомендується не включати одночасно кілька потужних електроприладів у період з 18:00 до 21:00.

ДПЕК, найбільший приватний енергетичний холдинг України, підтвердив цю інформацію, наголосивши, що субота має пройти без відключень електрики. Компанія також пообіцяла оперативно повідомляти про можливі зміни через свій телеграм-канал.

Читайте також:

Українцям почали встановлювати нові "розумні" лічильники: це змінить багато чого .

Не дай Боже, щоб таке почалося: українцям розповіли, скільки годин не буде світла взимку.