Зустрів благодійників та розповів про роботу закладу генеральний директор Володимир Жовнір.

«Охматдит - найбільша і найважливіша дитяча лікарня в Україні. Наша команда GEM Ukraine в день обстрілу 8 липня вже доставляла воду пораненим. Ми негайно оцінили ділянки, які можна одразу відремонтувати. Вже за два тижні наша віконна програма GEM HGBF вже замінила вікна. Це дозволило відновити функціонування корпусу з дуже критичною допомогою, необхідною для немовлят. Загалом на сьогоднішній день наша віконна програма замінила 172 825 вікон в Україні», - розповів Майкл Каппоні.

Також системну допомогу закладу надає Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія». Про це розповів голова наглядової ради фонду, перший заступник голови парламентського комітету з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

«Ми з підтримуємо Охматдит з перших днів повномасштабного вторгнення, коли допомагали евакуйовувати тяжкохворих дітей за кордон. Після обстрілу наша команда одразу ж була на місці з необхідним медичним вантажем та питною водою. Також ми проводимо переговори, залучаємо партнерів і намагаємося допомогти лікарні усім, чим можемо. Дякую колективу цього закладу на чолі з Володимиром Жовніром, які щоденно рятують дітей, меценату Майклу Каппоні, який з фондом GEM розпочав встановлення вікон в зруйнованих приміщеннях, та команді Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», разом з яким ми допомагаємо Охматдиту. Вірю, що заклад відновиться і стане ще кращим!» - резюмував Валерій Дубіль.