Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» спільно з Фондом Миколи Томенка «Рідна країна», за підтримки першого заступника голови парламентського комітету з питань здоровʼя нації Валерія Дубіля, передали медичну допомогу Національній гвардії України.

«Підтримка наших військових і, зокрема, допомога польовим шпиталям та медичним підрозділам, є пріоритетом нашої роботи. З перших днів повномасштабної війни ми забезпечуємо військових медиків критичним обладнанням та медичними матеріалами, і це дозволяє рятувати ще більше життів українських воїнів.

Цього разу ми передали Нацгвардії функціональні медичні ліжка, матраци, генератори, хірургічні інструменти, операційні набори, ортопедія, витратні медичні матеріали, медикаменти. Усе це буде використано для порятунку, лікування та реабілітації поранених захисників України!» - зазначив Валерій Дубіль.

В свою чергу засновник Фонду "Рідна країна" Микола Томенко поінформував керівника Медичного центру НГУ Андрія Петровича Гука про реалізовані і заплановані гуманітарні та благодійні проекти для військових медичних закладів країни.

Вантаж був зібраний за підтримки іноземних партнерів - американського фонду Eltech Trust та фонду з Німеччини «Україна Допомога Брайтшайд імені святого Лаврентія».