Дуже часто буває так, що той чи інший товар вам потрібен найближчим часом, але грошей на його оплату у вас немає, позичати не хочеться, зв'язуватися з кредитами банків багато хто не ризикує, а час підтискає.

Щоб вирішити цю проблему, поштовий оператор "Нова пошта" ввів дуже цікаву послугу під назвою "Посилка в кредит".

"Якщо нові кросівки вже потрібні, а зарплату чекати немає можливості - є рішення! Оформляй посилку в кредит швидко, зручно і без зайвих папірців:

у додатку обери розділ "Посилка в кредит";

розрахуй свій кредитний ліміт та заповни коротку анкету;

далі замов будь-який товар вартістю від 1000 грн з післяплатою;

приходь у відділення з паспортом та кодом, забирай бажані шузи відразу і оплачуй протягом року", - йдеться у повідомленні "Нової пошти".

А ще українців порадували акцією, пов'язаною з нововведенням від "Нової пошти": для тих, хто оформив вказану послугу з 8.03 до 6.04, чекає погашення кредиту без обмежень за сумою для 30 клієнтів, яких поштовий оператор обере у випадковому порядку.

У "Новій пошті" також наголосили на важливому нюансі: кредит надається терміном на 12 місяців. Річна ставка використання кредиту становить 0,00001%. Комісія з обслуговування кредиту – 2,5% на місяць від суми запозичення.

Реальна річна відсоткова ставка – 65,86%. У кредит можна оформити будь-яку відправку з післяплатою, вартістю від 1000 грн до суми, визначеної у вашому персональному кредитному ліміті. Оплачувати кредит потрібно щомісяця рівними частинами.

Читайте також:

Українцям роз'яснили, як оформити пенсію за кордоном, не повертаючись додому.

Названо 3 речі, які притягують до будинку біду та неприємності .

Наче з ринку прийшла: Наташа Корольова разом з Тарзаном зганьбилася в Кремлі.