Є відомості про те, що один із фахівців виявив ще одного двійника російського тирана Путіна. Справа в тому, що на виступі в Лужниках виступав так званий "святковий двійник Путіна", який відрізняється від справжнього диктатора.

Відповідну інформацію надали на порталі «ТСН»

Фахівець з фізіогноміки наголосив на тому, що на святковому концерті на честь вторгнення Росії в Україну було помічено «святкового двійника Путіна». Так, це означає, що на російському заході у Лужниках був не справжній Путін.

Як каже експерт, людина, яка видає себе за Путіна, була набагато жвавішою і бадьорішою, ніж справжній російський тиран. Його мова також викликала особливу підозру, оскільки вона була чіткою та не схвильованою.

Фахівець із фізіогноміки Тетяна Ларіна запевняє, що під час промови у Лужниках був не справжній Путін, а його двійник.

"Ще в 2010 році я помітила - виступ на мочці вуха Путіна постійно змінюється. Також у Путіна є маленька родимка на обличчі, яка теж змінює становище. Я була цим дуже вражена. Зморшки на його обличчі теж видозмінюються: у одного Путіна вони прямі на лобі , а в іншого маленькі і уривчасті. Так не може бути. Навіть якщо йому кололи ботокс, глибока зморшка не може стати такою маленькою", – пояснює Тетяна Ларіна.

Читайте також:

Сюрприз для Путіна: американський генерал розповів про "розумні бомби", які з'явилися у ЗСУ

Путіна вдарили зі спини: у Грузії почалися масові протести проти влади, яка хоча здати країну Росії