Суп – базова страва в раціоні кожної сім'ї. Але традиційні супи часто набридають, і хочеться чогось незвичайного із звичайних продуктів.

Про рецепт одного такого незвичайного супу читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Наріжте цибулю дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці. Сосиски очистіть від упаковки та наріжте на тонкі кільця.

Картоплю можна нарізати середніми шматочками – брусками чи кубиками, залежно від вашого смаку. Налийте чисту холодну воду в каструлю або ківш, а потім додайте нарізану картоплю. Поставте на середній вогонь та доведіть до кипіння.

Одночасно розігрійте сковороду на невеликому вогні, додайте олію для смаження. Викладіть цибулю та моркву на сковороду та обсмажте, помішуючи, пару хвилин. Потім додайте на сковороду сосиски і смажте разом ще близько 5 хвилин.

Коли картопля почне закипати, видаліть піну, додайте|добавляйте| сіль|соль|. Зверніть увагу, що супу вже буде доданий сир, який містить сіль, тому не пересоліть. Варіть картоплю 10 хвилин, а потім додайте засмажку в суп.

Потім додайте плавлений сир і продовжуйте варити суп, помішуючи, доки картопля не буде готовою, ще близько 10 хвилин. Сир повинен повністю розчинитися та пофарбувати суп у вершковий колір. Спробуйте суп на сіль і, за потреби, додайте ще солі.

Подавайте суп із плавленим сиром на стіл і за бажанням додайте зелень. Смачного!

Читайте також: