Українець, який зараз живе на тимчасово окупованому півострові Крим, розповів, що там зараз відбувається справжнє пекло. За його словами, у Криму встановили бігборди із зображенням Путіна, а ті люди, які відмовилися вітати російську владу, були змушені залишити свої рідні будинки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «УНІАН»

Ілля, який мешкає у Криму, каже, що ті люди, які залишилися жити на півострові, перебувають під постійним сильним тиском. Це не дивно, тому що всі чудово знають, що являють собою росіяни.

"З'явилася певна тривога у людей, але не через ймовірні бойові дії, а через недовіру один до одного. Після початку війни людей, які чекають на ВСУ, називають "ждунами", і на них зараз відбувається полювання", — розповідає українець.

Справа в тому, що після того, як росіяни прийшли до Криму, вони почали жорстко просувати так званий «російський мир». Вони вербують дітей і роблять військово-патріотичні організації.

Ілля, який живе у Сімферополі, спостерігає деякі бойкоти, але вони залишаються досить слабкими. Росія продовжує заселяти Крим військовими та їхніми родичами.

Особливі проблеми зараз мають ті люди, які досягли віку 16 років. Справа в тому, що їм насильно вручають паспорти РФ, не залишаючи жодного вибору.

Читайте також:

Біжуть, підібгавши хвіст: окупанти та сепаратисти екстрено покидають Крим разом із сім'ями – Генштаб ЗСУ

Це знамення: У Криму стався сильний землетрус. Перші подробиці

Крим віддадуть без жодних боїв: у ЗСУ зробили потужну заяву