Мешканців України попередили, що активізувався новий вид шахраїв. Так, українцям пропонують так звану паливну субсидію, яка є розлученням.

Відповідну новину розмістили на порталі новин «5692»

Є відомості про те, що шахраї повідомляють українців про нібито тяжку ситуацію з паливом у країні. У зв'язку із цим вони пропонують державні субсидії на пальне. Найцікавіше в тому, що шахраї посилаються на знамениту заправку WOG.

Для того, щоб отримати так звану субсидію, потрібно перейти за спеціальним посиланням, яке нібито знаходиться на офіційному сайті заправок «WOG». Важливо наголосити, що цей сайт є підробкою, так само як і сама «державна субсидія на паливо».

Ця субсидія має сертифікат на 7000 гривень на паливо. Після того як ви пройдете всі дії на вимогу шахраїв, вам потрібно буде поділитися посиланням з 20 друзями в соціальній мережі.

Представники компанії WOG вже відреагували на цей "розвод" і сказали, що вони не мають до цього жодного стосунку. Також вони закликали не вестись на витівки шахраїв, оскільки вони можуть збирати особисті дані українців.

Читайте також:

Українські шахраї пропонують «обдирати» росіян: обіцяють зарплатню 40 тисяч гривень

"Переключаємо вас на іншу вишку": як шахраї крадуть мобільні номери та отримують доступ до банківських карток

Перевіряйте посилки: шахраї запустили нову схему розлучення