Під час візиту президента США Джо Байдена до Києва Росія проводила випробування своєї ракети «Сармат». Однак, за словами американських джерел, це випробування було вкрай невдалим.

Цю новину оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Справа в тому, що офіційні особи зі США добре знають, що відбувалося у день візиту Байдену до Києва. Так, ворог вирішив провести випробування своєї балістичної ракети «Сармат», і воно з тріском провалилося.

Один американський чиновник сказав, що Росія нібито попередила США про запуск своєї балістичної ракети. Також другий американський чиновник стверджує, що цей навчальний запуск російської ракети не ніс ніякої небезпеки для США.

Як відомо, ці російські балістичні ракети "Сармат" можуть доставляти кілька ядерних боєголовок. Проте випробування у понеділок, 20 лютого, виявилися невдалими. Раніше у росіян все виходило з ракетами «Сармат», але не зараз. Американський чиновник переконує, що якби запуск балістичної ракети був вдалим, Путін про це обов'язково заявив би на всю Росію вже наступного дня. А як відомо, Путін у своєму зверненні не сказав жодного слова про запуск їхньої страшної ракети.

Читайте також:

Байден розкрив плани Путіна: йдуть важкі часи, він хоче стерти Україну з карти світу

Путіна трястиме: Байден приїхав до Києва і пообіцяв Україні 700 танків та тисячі одиниць бронетехніки

Путіну дадуть останній шанс: Фейгін розповів про ультиматум для Кремля

Два дуже небезпечні дні: у Повітряних силах розповіли про плани Путіна. Може вдарити по всій Україні