У Росії жодного дня без потужної пожежі.

Стало відомо, що в Красноярську ранок 22 лютого почався з пожежі - спалахнуло складське приміщення на Свердловській, 6а. Площа пожежі, за попередніми даними, становить 2500 квадратних метрів.

Повідомлення про пожежу надійшло до МНС об 11.22. На гасіння пожежі оперативно виїхало 37 осіб та 12 одиниць техніки, повідомили у МНС.

Поліція переконливо просить красноярців утриматися від поїздок до району пожежі – обмежений рух з боку перехрестя з круговим рухом у бік вулиці Лісників.

Очевидці пожежі активно діляться знятими відео у соцмережах. Вони зазначають, що дим видно з різних районів Красноярська, а жар відчувається за кілька десятків метрів.

Також люди заявляють, що будівлю охоплено вогнем практично повністю, а пожежні машини під'їжджають одна за одною.

А ось так виглядає пожежа з висоти:

За останньою інформацією від пожежників, почалося обвалення будівлі. Точніше, тієї його частини, яка охоплена пожежею. Сама споруда дуже довга, з вулиці видно коробки з холодильниками всередині – вони цілі. На іншому кінці будівлі знаходиться автосервіс. Його працівники виносять речі на вулицю – побоюються, що вогонь може дістатися до них.

"Ситуація плачевна", - заявив один із пожежних товаришів по службі.

За даними сервісу 2GIS, у палаючій будівлі на Свердловській, 6А знаходиться п'ять фірм. Це склад печей та камінів, спортивно-розважальний центр, фітнес-клуб, автотехцентр та центр віртуальної реальності.

Читайте також:

Путіну дадуть останній шанс: Фейгін розповів про ультиматум для Кремля

Це знак: в Арктиці сніг раптово забарвився у рожевий колір. Фото

Ощадбанк засмутив пенсіонерів та переселенців: до чого потрібно готуватися