Відбивні готувати легко і просто – достатньо обсмажити відбиті шматки м'яса на сковороді з двох боків, і трохи протушкувати. Але можна використовувати для приготування духовку – це буде і швидко, і соковито.

Докладніше про це інформує сайт fayni-recepty.com.ua.

Для приготування нам необхідно:

Спосіб приготування:

Для початку необхідно підготувати філе. Курячі грудки розрізаємо поперек на шматки товщиною 2 см і відбиваємо добре кулінарним молоточком з двох сторін.

Далі викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Можна замість листа використовувати глибоку жаростійку форму.

Відбивні солимо, перчимо і змащуємо тонким шаром майонезом.

Паралельно нарізаємо дрібними кубиками цибулю, а ось помідори – кружальцями. Вистилаємо відбивні цибулею, а потім помідорами. Ставимо у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.

Поки вони готуються, твердий сир натираємо на тертці. Через час, виймаємо лист з духовки, посипаємо тертим відбивним сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.