Приватбанк почав ставити жорсткіші умови своїм клієнтам. Це говорить про те, що деякі українці, які користуються послугами Приватбанку, не зможуть переказувати чи знімати гроші зі своєї кредитної картки.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «obozrevatel»

Важливо повідомити, що Приватбанк почав жорсткіше моніторити своїх клієнтів. Справа в тому, що якщо банк щось запідозрить або помітить, що клієнт має фінансові труднощі, то йому можуть заборонити переводити або знімати гроші з кредитки.

Є відомості, що один українець уже зіткнувся із такою проблемою. Він не може переказувати та знімати кредитні кошти, проте розплачуватись ними він має можливість.

"Якби через війну, але війна вже майже рік іде і все працювало. Прострочок ніколи не було, ідеальна кредитна історія", – поскаржився українець.

Представники Приватбанку не змусили на себе чекати і вирішили прокоментувати ситуацію, що склалася: "Кредитна історія також враховується, проте це не єдиний і не головний фактор, адже кожен із показників має свою вагу і впливає на остаточне рішення. У разі зняття такого обмеження банк надсилає повідомлення".

Також варто попередити, що якщо в Приватбанку запідозрять, що їхній клієнт користується кредитними коштами в сумнівних операціях, то його картку можуть заморозити без жодних попереджень. Така сама схема практикується і в інших банках України.

Читайте також:

Путін хоче зупинити бої на кілька років уже цього року: Фейгін розповів про плани Кремля

Швидко і дуже смачно: рецепт яєчних конвертиків із сиром та шинкою

Будуть біди та неприємності: коли не можна дивитися у домашнє дзеркало